background

                         Contact sediu CENTRU
          (vis-a-vis Policlinica PRAGA)
                      Str. POȘTEI, Nr. 15
                 Mobil: 0764.984.226
           Tel. fix: 0244.384.905
E-mail: office2@yprint.ro

Contact sediu VEST
    (Intersecția CIOCEANU)
        Str. MĂRĂȘEȘTI, Nr. 183
            Mobil: 0763.300.404
                Tel. fix: 0244.524.148
                    E-mail: office@yprint.ro


Pentru ca ideile şi necesităţile dvs. de a expune anumite informaţii consumatorului să fie cât mai eficiente, clare şi vizibile, vă punem la dispoziţie câteva moduri de expunere cum ar fi:

Capră panou stradal


Capră panou stradal, solidă, confecționată din bară rectangulară având ca suport de expunere panou bond, de aceea fiind foarte solidă și de durată medie-lungă ca și sistem de expunere, cu un impact sporit față de potențiali clienți, fiind colantată pe ambele părți.

Listă de preţuri
250 lei / buc.
panou stradal
panou stradal panou stradal panou stradal panou stradal

Expunere reclame sau postere roll-up, panouri tip A, rame click individuale


Pentru ca ideile şi necesităţile dvs. de a expune anumite informaţii consumatorului să fie cât mai eficiente, clare şi vizibile, vă punem la dispoziţie câteva moduri de expunere cum ar fi:
- Sistemul roll-up - este acel sistem practic de expunere a reclamei dvs., oriunde doriţi, fiind din aluminiu, uşor transportabil, în gentuţă proprie, se poate monta într-un minut aducând un plus de vizibilitate afacerii dvs.

Listă de preţuri
roll-up 85x200cm 200 lei
profil snap 75cm 90 lei
profil snap 100cm 120 lei
sistemele vin cu hârtie şi printare inclusă
rollup rollup

- Ramă click individuală profil snap este un sistem de expunere de perete eficient având o ramă de aluminiu sus şi una jos, care permite hârtiei printate să îl transforme într-un mod de afişare eficient şi mobil.

rollup
sistem expunere afise sistem expunere afise

Canvas


Art Canvas este acea pânză delicată din bumbac şi flax, având o suprafaţă lucioasă de printare, care permite culorilor să rămână vii până în cel mai mic detaliu, pe spate rămânând vizibil bumbac pur, în acest fel transformând o imagine într-un tablou ce pare pictat manual. Ori că este vorba de un peisaj ales de dvs., fiindu-vă drag îl putem transforma într-un tablou autentic, sau pur şi simplu imaginea unui om printată pe acest material şi înrămat cu lemn se transformă într-un obiect de artă.

Listă de preţuri
15 euro / mp
canvas canvas
Contactați-ne